2023 Burç Yorumları En Detaylı Bilgiler

06.12.2022
269

Yeni yıl yeni umutları, yepyeni başlangıçları da beraberinde getirir. Hayran olunacak bir aşk yaşamak, iş hayatında mutlu olmak, sevdiği işi hakkıyla yaparak para kazanmak, sağlıklı bir ömür yaşamak ve o ömre bir ömre sığamayacak kadar nice güzellik doldurmak her insanın hayali, ulaşmak istedikleri arasındadır.

Mutluluklar, duygular ortaktır. Onları yaşayış biçimimizdir bizi farklı kılan. Başı ve sonu aynı olan bir hayatı farklı yerlerinden tutarak, o hayata farklı yerlerinden tutunarak yaşıyoruz. Ya yıldızlar… Onlar bize yol gösteren, zaman zaman geleceğimizi belirleyen, karakterimizin ince ayrıntılarını çizenler… Peki, yıldızlar yeni yılda bizlere neler fısıldıyorlar?

2023 YOL HARİTAMIZI BİRLİKTE ÇİZELİM

2023 kırgınlıklarımızı, kızgınlıklarımızı, yalnızlıklarımızı geride bıraktığımız bir yol olsun dileğiyle; 2023 yol haritamızı birlikte çizelim diyerek yazımıza başlıyoruz. Sevgili Başaklar, Aslanlar, Akrepler, Balıklar, Kovalar, İkizler ve diğerleri bakalım yeni yılda sizleri neler bekliyor, haritanız sizin için neler söylüyor…

İŞTE BURÇLAR ve YORUMLARI

*OĞLAK BURCU (22 Aralık-20 Ocak): 2023 yılının asi ve cesur ezgilerinden sizler de yararlanacaksınız sevgili oğlak burçları. Yılın ilk evrelerinden itibaren şans sizden yana olmaya başlayacak. Çevrenizdeki insanların, ailenizin ve sevdiğiniz insanın şansı size de bulaşacak.

İnsanlarla aranızdaki iletişimi güçlü tutmanızda fayda var. Zor ve sıkıntılı süreçler geçirdiniz. Ancak 2023 itibariyle sıkıntıları, ümitsizlikleri ve karamsar ruh halinizi geride bırakacaksınız. Emeklerinizin ve beklentilerinizin karşılığını özellikle yıl ortalarında almaya başlayacağınız bir dönem olacak.

İş hayatınız oldukça hareketlenecek, beklemediğiniz teklifler alabilirsiniz. Hareketli bir döneme gireceksiniz bu sebeple sakin yapınızı korumanızda fayda olacaktır. Aceleci olmamalı özellikle de ailenizin desteğini almalı ve düşünerek sağlam adımlar atmalısınız. Kariyer basamaklarını yetenekleriniz doğrultusunda tırmanmalı, keyif alıp aynı zamanda para kazanacağınız işleri tercih etmelisiniz. İş hayatında iyiye doğru giden şartlar, parasal artışları da beraber getirecek. Bu dönemde iş hayatındaki hırslı yapınız size saygınlık kazandıracaktır.

2023 yılında aşk hayatında da rüzgârlar sizden yana esecek. İlişkisi olmayan oğlaklar; güvenecekleri, kalplerini çarptıracak biriyle sağlam bir geleceğe adım atabilirler. İlişkisi olanlar ise çalkantılı günleri ve ufak tefek tartışmaları geride bırakırlarsa evlilik bu sene onlara hiç de uzak değil… Süregelen bir sağlık problemi olan oğlaklar mutlaka rutin kontrollerini yaptırmaya devam etmemeliler. Düzenli egzersiz ve beslenme ile mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirmeniz mümkün.

  *KOVA BURCU (21 Ocak- 18 Şubat): Kova burçları 2023 yılında dikkat etmeniz gerekenlerin başında dengesizliklerden ve dengesiz mizaca sahip insanlardan uzak durmak geliyor. Yıl içerisinde birtakım zorluklarla karşı karşıya gelecek ancak pes etmezseniz sizi bekleyen başarıya ulaşacaksınız.

Kariyerinizi istenilenler doğrultusunda yönlendirmek adına 2023 sizin için son derece iyi bir fırsat. İş hayatında üstlendiğiniz sorumluluklar ve sizden beklentiler bu dönemde artacak, yoğun tempoya kendinizi kaptırıp sevdiklerinizi ihmal etmemeye özen gösterin.

Özgürlüğüne oldukça düşkün olan ve kısıtlanmayı sevmeyen kova burçları bu dönemde güçlü bir birlikteliğe adım atacak ve sahiplenilmek hoşlarına gidecek. Sevgilinizle birlikte gireceğiniz sosyal ortamlar aynı zamanda ilişkinizi de hareketlendirecek. Kısa süreli birliktelikler bu yıl size sadece sorun ve mutsuzluk getirecek bu sebeple kısa süreli ilişkilerden uzak durmanızda fayda var. Henüz bir ilişkisi olmayan sevgili kova burçları mutlu bir birliktelik için yılın 5. veya 6. aylarını bekleyin.

Geçmişte bıraktığınızı düşündüğünüz kimi durumlarla bu yıl tekrar karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durum sizin hem canınızı sıkacak hem de birtakım sağlık problemlerini de beraberinde getirecek. Tam da bu noktada stresten uzak durmaya çalışmalı ve doktor kontrollerinizi aksatmamalısınız.

*BALIK BURCU (19 Şubat- 20 Mart): Zorluklar karşısında kolayca pes etmeyen balık burcu bu dönemde verdiği emeklerin meyvesini yavaş yavaş toplamaya başlayacak.

Sevgili balıklar yeni yıl sizin için değişimleri de beraberinde getirecek. Duygularınız ve düşünceleriniz doğrultusunda değişmekten korkmayın. Hisleriniz ve mantığınız arasında dengeyi tutturursanız başarı da peşi sıra sizinle gelecek. İş hayatınızda sorun odaklı değil çözüm odaklı olmaya çalışmalısınız. Yenilikçi fikirlerinizle üstlerinizin ilgisini çekebilir, kısa sürede kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanabilirsiniz. Yapacağınız değişikliklerden korkmayın. Bu dönemde işinizle ilgili yaşadığınız olumsuzluklar istifa etmenize sebep olabilir. Ancak başlayacağınız yeni iş sizin için daha hayırlı olacak, zaman içerisinde maaşınızda artış ve terfi ile ödüllendirileceksiniz.

Utangaç tavırlarınızdan kurtulmaya çalışın. İlişkisi olmayan balıklar, girdiğiniz ortamlarda dikkat çekeceksiniz. Dik durun ve kendinize güvenin, yeni bir ilişki sizlere hiç de uzak değil. İlişkisi olan balıklar, karşılaşacağınız sorunları partnerinizle birlikte çözmeye ve bağınızı güçlendirmeye çalışın. Farklı sosyal aktivitelerde bulunmak bu dönemde size yardımcı olacaktır. Gerekli önlemleri aldığınız sürece sizi üzecek veya sarsacak ciddi bir sağlık problemiyle karşılaşmayacaksınız.

*KOÇ BURCU (21 Mart- 20 Nisan): Hayatını bir türlü düzene sokamayan, nasıl davranacağına kara veremeyen koç burçları, 2023 hedefleriniz doğrultusunda harekete geçmeniz için önemli bir adım.

Yılın ilk yarısı ile birlikte hem sosyal hem de özel hayatınızda birtakım hareketlenmeler olacak. İş hayatınızda daha önce olmayan fırsat kapıları önünüzde açılacak, aceleci olmaz ve mantığınız doğrultusunda kararlı adımlar atarsanız kısa sürede başarılar beraberinde finansal artışlarda getirecektir. İş yerinizde sorumluluk almaktan korkmayın. Riskler alın, atak olun ve patronlarınızın dikkatini çekin. Mali konulara yılın ilk aylarında dikkat etmekte fayda var, harcamalarınızı bu dönemde biraz kısıtlayabilirsiniz.

2023’de de aşk sizlerden yana sevgili koç burçları… Bu dönemde çevrenizdekileri şaşırtacak ilişkilerin altına imzanızı atabilirsiniz. ”Hayır, bu benim anlaşabileceğim bir insan değil” deyip, önyargılı davrandığınız insanlara bir şans verin. Güveninizi asla kaybetmeyin. İlişkinizde yaşayacağınız sıkıntılar sizi yıldırmasın. Sabreder ve olumsuzluklar üzerinde durmazsanız mutluluk sizden yana olacak.

Hobiler doğrultusunda dinlenerek, kendinize zaman ayırmalı ve yoğun iş temposundan bir parçada olsa sıyrılmaya çalışmalısınız. Ciddi olmayan sağlık sorunlarının temelinde yatan tek şey stres olacak, stresten uzak durmaya çalışın.

*BOĞA BURCU (21 Nisan- 20 Mayıs): Değişmemekte direten, alışkanlıklarını bırakmayan, inatçı boğa burçları; 2023 yılı tazelenmek ve yeni biri olarak yeni bir hayata ”merhaba” diyebilmek adına iyi bir fırsat.

Seyahatlere çıkarak, okuyarak ve araştırarak mevcut bilgi birikiminizi yükseltebilir, iş hayatında sizden beklenmeyen sıra dışı adımlar atabilirsiniz. Zaman zaman sizi çekemeyen ve nedensiz yere etrafınızda konuşan insanlara kafayı takmayın. Sorumluluklarınız doğrultusunda ve bilinçli bir şekilde hareket ederseniz; dedikodulara en güzel cevabı başarılarınız ve bunun neticesinde alacağınız terfi ile vereceksiniz.

2023 sizin için aşk yılı olacak. Flört etmekten ziyade ciddi ilişkiler dikkatinizi çekecek. İlişkisi olan ya da evli olanlar; kıskançlıkların ve ufak tartışmaların birlikteliklerinizi yıpratmasına izin vermeyin. Partnerinize yapacağınız minik ve romantik sürprizler mutluluğu ve huzuru beraberinde getirecektir.

Unutmayın ki sağlık olmadan ne aşk ne de mülk olur. İşinizden, sevgilinizden zaman ayırarak sağlığınıza odaklanmalı, küçük sorunları görmezlikten gelmemelisiniz. Bahar aylarında oluşabilecek alerjik reaksiyonlara dikkat…

*İKİZLER BURCU (21 Mayıs- 20 Haziran): Sevgili ikizler; 2023 yılında hem iş hem de eğitim hayatınızda olumsuz günler geride kalacak, hiç beklemediğiniz anlarda yepyeni fırsatlar gelip kapınızı çalacak.

Yeni kuracağınız dostluklar iş hayatınız için yeni ortalıkları beraberinde getirecek. Sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alacaksınız. Gözünüz zirvede olursa başarı kaçınılmaz değil. 2023 hayallerinize ulaşma noktasında şans ibrelerini sizden yana çeviren bir yıl olacak.

Aşk hayatınızda düşünmeden adım atmaktan kaçının. Sadece duygularınızla karar verirseniz kısa süreli üzüntüler ve çıkmazlar yaşayabilirsiniz. Ani heyecanlardan ziyade sağlam birlikteliklere odaklanmalısınız. Karşınıza çıkan fırsatları doğru şekilde değerlendirmelisiniz. İlişkisi devam eden ikizler; bu süreçte meydana gelecek olumsuz durumların asıl sebebi sizin kararsız yapınız olacak. Bir süre kendinizle kalmalı, ne istediğinize karar vermeli ve uygulamalısınız. Atacağınız kararlı adımlar, aşk dünyanızda mutluluk kapılarını açacaktır.

İş hayatınızda sağlıklı ve güvenilir girişimlerde bulunursanız bunun meyvelerini kısa sürede toplayacaksınız. Sağlığınızı korumak adına dengesiz beslenmeden, abur cubur tarzı yiyeceklerden ve stres kaynaklı bir hayattan uzak durmalısınız. Hem bedensel sağlığı hem de estetiği ön planda bulundurmak isteyen ikizler; düzenli spora ve nefes egzersizlerine yönelebilirsiniz.

*YENGEÇ BURCU (21 Haziran- 22 Temmuz): Zor günler geride kaldı; sorumluluklarınızdan kaçmaz ve hayallerinizi hedefe dönüştürmeye odaklanırsanız; başarı ve mutluluk bu yıl size hiç de uzak değil. Bu yıl hayatınıza başkaları değil siz yön vereceksiniz. Ayrıca hem sevdiğiniz kişiyle hem de ailenizle bol ve eğlenceli zamanlar geçirebileceksiniz.

2023 yılında yaşamış olduğunuz maddi sıkıntılar da yeni yılın ilk günleri itibariyle geride kalmaya başlayacak. Yavaş yavaş borçlarınızdan kurtulacak ve rahatlayacaksınız. Yetenekleriniz doğrultusunda yapacağınız işlerle iş hayatınızda dikkatleri üzerinize çekecek ve adınızdan sıkça söz ettireceksiniz. Kafanızda birtakım projeler varsa bunları hayata geçirmek için 2023 yılında önemli fırsatlar yakalayacaksınız. Kurslara, panel ve seminerlere katılarak yetenekleriniz doğrultusunda eğitim alabilir ve öz geçmişinizi daha dolu bir hale getirebilirsiniz.

İş hayatındaki olumlu durumlar kısa sürede aşk hayatında kendisini hissettirecek ve kalbinizi çarptıran kişilerle tanışmanızı sağlayacaktır. Aşk hayatınız bu dönemde oldukça hareketli. Sağlam bir ilişkiye doğru hızlı adımlar atabilirsiniz. Evlilik hayatınızda biraz daha cesaretli davranıp daha fazla sorumluluk üstlenirseniz geçen yıl oluşan sorunlara kısa sürede olumlu çözümler üretebilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili büyük problemler görünmüyor sevgili yengeçler… Gereken önemi verdiğiniz ve kontrolleri aksatmadığınız sürece genel olarak mutlu bir yıl geçireceksiniz.

*ASLAN BURCU (23 Temmuz- 23 Ağustos): Aslan burcu; bu yıl sizin için farlılıklar yılı olacak. Önceki yıllarda hem bedensel hem de zihinsel olarak yaptığınız yatırımlar bu dönemde olumlu etkilerle kendisini gösterecek. Geçmiş deneyimlerinizden dersler çıkarıp, yolunuza devam ettiğiniz sürece başarının sizden yana olması kaçınılmaz bile değil.

İş hayatında bu yılın en dikkat çekici ve en başarılı burçlarından biri aslan burcu olacak. Kariyeriniz; planlarınız ve istekleriniz doğrultusunda ilerleyecek. Önünüzde açılan fırsat kapıları karşısında cesaretli adımlar atarsanız tüm emeklerinizin karşılığını kısa sürede alacaksınız. Birden fazla iş alanı ile uğraşıp maddi kazancınızı yükseltebilirsiniz. Geçen yıllarda aşk hayatında yaşanan olumsuzluklar geride bırakılıyor.

Hatalarınızdan dersler aldınız ve nihayet emek verdiğiniz sizi tatmin eden bir ilişki yaşamaya başladınız. İlişkinizde yaşayacağınız tartışmalar karşısında sakin olmalı ve ani kararlar verip uygulamaktan kaçınmalısınız. Bekar olan aslan burçları evlilik bu dönemde sizlere çok yakın. Evli olanlarda ilişkilerini ufak mutluluklarla taçlandırabilirler.

Zihinsel açıdan sizi mutsuz eden ve yoran durumlardan uzaklaşırsanız; kronik baş ağrısı, mide bulantısı gibi rahatsızlıkları geride bırakabilirsiniz. Enerjinizi spora yönlendirebilir, boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirebilirsiniz.

  *BAŞAK BURCU (24 Ağustos- 23 Eylül): Başak burçları bu yıl geride bıraktığımız son dört yılın en dikkat çekici ve maddi açıdan en doyurucu yılını yaşayacaklar. Kayıplar, olumsuz durumlar en aza inecek; şans ve mutluluk sevgili başaklardan yana olacak.

Değişimden korkmayın. Potansiyelinizi kullanmaya başladığınız ilk anlardan itibaren daha mutlu ve huzurlu olacaksınız. Kariyer planlarınızı yetenekleriniz doğrultusunda yapmalı ve mutlaka yılın ilk günlerinden itibaren uygulamaya başlamalısınız. Başarısızlıkları en aza indirmek adına bu yıl hayatınıza siz yön verecek, olumsuz insanlardan ve olumsuz sözlerden giderek uzaklaşacaksınız. Severek yaptığınız işler beraberinde maddi kazançlarda getirecek, kısa sürede mal varlığınızı arttıracaksınız. Enerjinizi zirveye yöneltin başaklar, bu yıl şans ve başarı sizden yana…

Zaman zaman çalkantılar yaşansa da genel olarak bu yıl başakların ilişkisinde aşk ve tutku egemen olacak. Bu iki duygu beraberinde beklenmedik sonuçlar doğuracak. İlişkisi olan başaklar evlilik yoluna girebilirler. Girilen ortamlarda gözler üstünüzde olacak ve partnerinizin sevgisi, ilgisi her geçen gün artarak çoğalacak.

Sağlık açısından geçen yıllardan var olan kontrollerinizi aksatmamaya dikkat edin. Ruhsal ve bedensel yorgunlukları geride bırakır ve sevdiklerinizin sözünü dinlerseniz bu yıl kalıcı sağlık sorunlarından kurtulabilirsiniz.

*TERAZİ BURCU (24 Eylül- 23 Ekim): Oldukça hareketli ve yeniliklerle dolu bir dönem sizleri bekliyor sevgili teraziler..

2023 itibariyle kendinize olan güveniniz artacak, estetik görünümünüze dikkat edecek ve aynı zamanda yeteneklerinizi geliştirmek için farklı kurslara yöneleceksiniz. Bu yıl; iş, özel hayat ya da eğitim nedeniyle şehir dışı veya uluslararası yolculuklar yapabilirsiniz. Başka bir deyişle ”leyleği havada göreceksiniz.” Kimi zaman yaşanacak sıkıntılar canınızı sıksa da sonuçları sizin lehinize olacak. Yardımsever kişiliğinizi bu dönemde biraz gizleyebilirsiniz. Enerjinizi bütünüyle kendinize yöneltmelisiniz.

Aşk hayatınızda önceki yıllarda var olan yürek çarpıntılarıyla başlayan ani ilişkiler ve neticesinde yaşanan ani bitişler sona erecek. Ne istediğinizi bilir ve kararlı adımlar atarsanız daha güçlü ve sağlam ilişkiler yaşayacaksınız. Partnerinizle ufak yakınlaşmalar yaşayabilir ve zaman zaman şehir dışına küçük kaçamaklar gerçekleştirebilirsiniz. Geçmiş, geçmişte kalmıştır derseniz ve eski dosyaları ısıtıp ısıtıp açmazsanız iş hayatınızdaki mutluluğu kısa sürede evliliğinizde de yaşayacaksınız.

Yıl içerisinde yapılacak olan geziler ve yoğun iş hayatı zaman zaman sizi yoracak. Rutin kontrollerinizi aksatmamalı ve kitap okuyarak ya da müzik dinleyerek kendinize mutlaka dinlenecek fırsatlar yaratmalısınız.

*AKREP BURCU (24 Ekim-22 Kasım): Çözüm üretmeye odaklanır ve yaratıcı kişiliğinizi ortaya çıkarsanız; bu yıl sorunların ve tüm olumsuz durumların yavaş yavaş ortadan kalktığını göreceksiniz akrepler…

İş hayatınızda atacağınız sağlam adımlar ve yetenekleriniz doğrultusunda yönlendireceğiniz kariyerinizle kısa sürede tüm bakışlar üzerinize çevrilecek ve 2023 başka bir deyişle sizin yılınız olacak. Ürettiğiniz projeleri bu dönemde üst kişilerin desteği ile hayata sokacak ve beklemediğiniz maddi kazançlar sağlayacaksınız. Birtakım olumsuzluklar karşısında ani kararlar vermekten kaçınmalı ve iş değişikliği yapmadan önce mutlaka tüm şartları göz önünde bulundurarak değerlendirmelisiniz.

Bu yıl akrepler; tutkulu, heyecanlı ve aşk dolu birliktelikler yaşayacak. İlişkinizi güven ve sağlam temeller üzerine kurmalı ve partnerinizle aranıza yalanın girmesine izin vermemelisiniz. Yapılacak olan ufak sürprizler sizi birbirinize daha çok bağlayacaktır. Kendinizi yorgun, üzgün ve mutsuz hissettiğiniz zamanlarda sevdiğiniz kişi ile birlikte yapacağınız sosyal aktiviteler hem stresten uzak durmanızı sağlayacak hem de bedensel sağlığınızı koruma noktasında yardımcınız olacaktır.

  *YAY BURCU (23 Kasım- 21 Aralık): Yay burçları 2023 yılı özellikle iş hayatınızda yüzünüzü hiç beklemediğiniz kadar güldürecek, farklı projelere imza atmanızı ve iş ortaklıklarıyla aylık kazancınızı arttırmanıza yardımcı olacaktır.

İş hayatınızda, iş arkadaşlarınızla olumlu ilişkiler kuracaksınız, bu uyum özel hayatınızı da olumlu bir şekilde etkileyecektir. Hem sorumluluklarınızı yerine getirecek hem de kendinize bolca zaman ayıracaksınız. İş yaşantısındaki olumlu birliktelikler size terfi ya da ekstra maaş olarak yansıyabilir. Eğitim hayatınızda da önemli fırsatlar yakalayacak ve kendinizi daha çok geliştireceksiniz.

İş anlamında yaşadığınız mutluluk ve beklentilerinizin karşılanması aşk hayatınızda da mutluluğu getirecektir. Partnerinizle daha çok vakit geçirecek, ufak kaçamaklarla duygusal tartışmaları ve kırgınlıkları geride bırakacaksınız, artık üzülmek yok. Öfkeyle kalkan zararla oturur unutmayın. Ani kararlar verip, ilişkinizi yıpratmaktan kaçının.

Düzen ve netlik sizi en çok mutlu eden şeylerden. İş ve özel hayatınızdaki düzeni sağlık kontrollerinize de yansıtmalısınız. Tüm burçlar yeni yılda sevgi, umut ve mutluluk sizlerle olsun.

Bu site Reisci tarafından yönetilmektedir, beni Turkhacks üzerinden de takip etmeyi unutmayın.
Instagram Takipçi Satın Al Sosyal Medya Hizmetleri instagram takipçi satın al
escort izmir Manavgat Escort